Hovedgård Entreprenørforretning A/S

Kvalitetssikring

Hovedgård Entreprenørforretning A/S - Kvalitetssikring

NÅR VI ER LEVERANDØR SKAL DU IKKE BEKYMRE DIG OM KVALITETSSIKRINGEN

Vi kvalitetssikrer al vores arbejde. Det gør vi af to primære årsager:

1. Sikre det leverede arbejde er udført iht. De kvalitetskrav som er angivet i projektmateriale og entrepriseaftale.

2. Egenkontrol af vores arbejder, for løbende at forbedre det leverede arbejde.

Inden byggestart oprettes en kvalitetssikringshåndbog for det specifikke projekt. Kvalitetssikringshåndbogen indeholder basisinformationer om projektet, organisering og redegørelse for hvordan kvalitetssikringen skal udføres. 

Kvalitetshåndbogen indeholder også alle de fagspecifikke kontrolskemaer, modtage-, proces-, slutkontrol skemaer og afvigerapporter. Kvalitetssikring er en mærkesag for os, den validerer vores arbejde og kan eliminere misforståelser og fejl i det leverede arbejde. 

Jeres investeringer i vores arbejde ønsker vi bevarer værdien i mange år efter. Derfor udleverer vi planer for drift og vedligehold for kloakanlæg, belægninger og gartner. Planerne beskriver hvordan man skal passe og vedligeholde produkterne.

Kontakt os i dag og få hjælp til dit byggeprojekt!

Vores Kvalitetspolitik er:

Vi overholder lovkrav, når vi udfører arbejdet, og vi forpligter os til løbende forbedring af KS systemets effektivitet.

Vi opfylder de kundekrav, der fremgår af gældende regler for drift af autoriseret kloakmestervirksomhed, og fremstår som en solid og ansvarsbevidst virksomhed, der er kendt for udførelse af fagligt korrekt kvalitetsarbejde til aftalt tid og pris.

De ansatte er bekendt med KS systemet, og oplæring indgår i ansættelsen.

Vi kontrollerer, om leverandører opfylder krav af betydning for kvaliteten af arbejdet.

Vi stiller de arbejdsforhold til rådighed, der er nødvendige for, at kunne udføre arbejdet i overenstemmelse med gældende krav. Hver medarbejder tilbydes en arbejdsplads med de nødvendige faciliteter og med relevant udstyr.

Vores overordnede kvalitetsmål er, at arbejdet udføres, så de overholder kravene i de til enhver tid gældende regler.

Scroll to Top