Hvad siger kunderne?

Ole Hald, partner i Lyngby Entreprise:

"Det er en stor fordel for os som total entreprenør at samarbejde med Hovedgaard Entreprenørforretning, fordi Karsten tager fat i tingene af sig selv. Man skal ikke selv stå ved siden af og dirigere slagets gang,og det er en stor lettelse for en total entreprenør. Egentlig er det vores opgave at dirigere arbejdet, men derfor er det alligevel en stor fordel ikke at behøve være der, så kan vi bruge tiden på noget andet.

Karsten er dygtig, han kommer med gode løsninger – altid fuldstændig jordbundne løsninger, der duer.

En god samarbejdspartner, der er ingen forbehold i opgaveløsningen. Vi laver en aftale, Karstens folk går i gang og så løser vi problemerne efter hånden som de opstår."


Ole Hald, partner i Lyngby Entreprise:

"Karsten er positiv, god til at holde aftaler, god til at forstå opgaven.

Han har nogle gode folk, som kan udføre tingene i firmaets ånd. Den ånd er ansvarlighed for opgaven, god kvalitet og god kommunikation. Det kan alle medarbejderne.

Karsten og hans folk er på forkant med tingene. De forstår en besked, de kan forudse problemer og de tager hånd om det af sig selv, så problemerne undgås.

God sans for kvalitet – tingene er altid i orden. Han går ikke på kompromis med kvaliteten."

 


Peter Skovgård, Driftsleder Hovedgaard Fjernvarmeværk A.m.b.a. og Hovedgård vandværk:

"Jeg er rigtig godt tilfreds med Hovedgaard Entreprenørforretning - både Karsten og hans folk.

Det er især hans folk, vi  samarbejder med. De kommer altid, når vi ringer – uanset om det er højtid eller ej, og de laver et ordentlig stykke arbejde – hver gang!

De er rigtig gode til at komme med løsningsforslag, og det er måske bedre løsninger end dem, vi selv kan få øje på. De har erfaringen med at grave, og den erfaring bruger de konstruktivt.

Arbejdet er altid udført efter alle kunstens regler – de er meget forsigtige og er god til at indhente ledningsoplysninger, så det sker yderst sjældent, at de rammer et kabel.

Arbejdet afleveres helt færdigt og pænt reetableret med belægning og det hele."